Конкурс професійної майстерності кондитерів.

15.05.2023

В рамках тижня професії “Кондитер” серед здобувачів освіти визначали кращого фахівця з кондитерського мистецтва.

Юні майстри та майстрині-кондитери на розгляд журі представили вишукані десерти з витонченим естетичним смаком:

– японське тістечко «Моті»
– трайфл шоколадний з вишневою начинкою
– медове тістечко
– мусове тістечко «Лимон»
– десерт «Скарбничка насолоди»
– тістечко «Павлова»
– десерт «Квітковий горщик»
– мільфей з лимонним курдом
– тарт з айвою

Кожний виріб заслуговував на увагу та мав право на високу відзнаку журі, тож основними критеріями, за якими визначали переможців були смакові якості, оригінальність художнього оздоблення виробів, складність та дотримання технологічного процесу.

Фахівці кондитерської справи, які оцінювали роботи, відмітили загальний високий рівень підготовки конкурсантів  та побажали всім учасникам успіхів в продовженні розвитку в цьому напрямку.

Вітаємо переможців та учасників конкурсу, та сподіваємось, що професія кондитера, яку  обрали учні, буде приносити не тільки достойний доход, але й стане улюбленою справою їх життя