Лабораторно-практична робота “Приготування холодних страв і закусок”

16.02.2024

Сьогодні група другого курсу, що навчається за професією «Кухар; кондитер» в рамках лабораторно-практичної роботи на тему «Приготування холодних страв і закусок» готувала різноманітні салати, бутерброди різних видів, брускети, закуски з яєць, грибів і сиру.

Саме на таких видах занять учні можуть продемонструвати свої знання, що були отримані на теорії в закладі освіти та вміння, які придбали на виробничій практиці на підприємствах.

Здобувачі освіти діляться рецептами та технологіями приготування виробів, які користуються попитом в закладах ресторанного господарства.

Сьогодні отримали естетичну та смакову насолоду від салатів: Грецький, Цезар, з морепродуктами, гарячий салат з телятиною, салат з печінкою, з крабовими палочками, гарячий салат з сиром; канапе різних видів; брускетів: з гуакамоле і прошуто, креветками, яйцями пашот, солодких брускетів з медом та бананом, з грушою та сиром під бальзамічним соусом; закусок: рафаєло, фаршировані яйця, фаршировані шампіньйони, грінки з сиром камамбер, таралетки з різними пастами, жульєн в тарталетках.

Дякуємо всім Захисникам за можливість продовжувати опановувати професії нашій молоді!