Майстер – клас по приготуванню сирників від шеф – кухаря Павла Ярмоленка
Сьогодні педагогічні працівники та учні мали унікальну можливість вивчати секрети приготування справжніх сирників від майстра кулінарного мистецтва, шеф-кухаря комплексу “Царський” Павла Ярмоленка – нашого випускника 2003 року.
Шеф з багаторічним досвідом розкрив всі тонкощі цієї простої, але надзвичайної страви, яка завжди вражає своєю неповторною смаковою гаммою.
Павло звернув увагу на кілька питань.
– Як підготувати ідеальне тісто для сирників
– Секрети вибору найкращих інгредієнтів
– Техніку формування сирників
– Основні правила смаження для досягнення хрусткої скоринки та ніжної начинки
– Подача страви
І багато іншого!
Сьогодні цей майстер-клас відкрив ще одну ароматну і смачну сторінку кулінарного мистецтва для нашої молоді.
Кожен отримав, що очікував.
Хтось навчився готувати справжні сирники, хтось вдосконалив свої навички, а хтось отримав незабутні враження від спілкування із професіоналом.