Майстер – клас по приготуванню сирників від шеф – кухаря Павла Ярмоленка

19.09.2023

Сьогодні педагогічні працівники та учні мали унікальну можливість вивчати секрети приготування справжніх сирників від майстра кулінарного мистецтва, шеф-кухаря комплексу “Царський” Павла Ярмоленка – нашого випускника 2003 року.

Шеф з багаторічним досвідом розкрив всі тонкощі цієї простої, але надзвичайної страви, яка завжди вражає своєю неповторною смаковою гаммою.

Павло звернув увагу на кілька питань.

– Як підготувати ідеальне тісто для сирників

– Секрети вибору найкращих інгредієнтів

– Техніку формування сирників

– Основні правила смаження для досягнення хрусткої скоринки та ніжної начинки

– Подача страви

І багато іншого!

Сьогодні цей майстер-клас відкрив  ще одну ароматну і смачну сторінку кулінарного мистецтва для   нашої молоді.

Кожен отримав, що  очікував.

Хтось  навчився готувати справжні сирники,  хтось вдосконалив свої навички, а хтось отримав незабутні враження від спілкування із професіоналом.