Майстер -клас цукерки ручної роботи від кондитера ресторану “Сюрприз”

19.06.2023

Цукерки ручної роботи – це вишукано, оригінально та смачно.

Кондитер ресторану “Сюрприз” Олена Тарасенко, наша випускниця поділилася секретами темперування молочного і чорного німецького шоколаду для виготовлення корпусних цукерок з начинкою та формування цукерок вручну з різними хрусткими основами з нашими учнями та педпрацівниками.

Цікаві техніки, оригінальні смачні складники (різні види ганашу, роялтин), майстерність кондитера та творча атмосфера занурили учнів та педпрацівників у цікавий сумісний процес виготовлення вишуканих ласощів.

Наші кондитери отримали в свою скрабничку знань ще один напрям.